torsdag den 6. november 2008

Mens vi venter på Johnston

Daniel Johnston, Voxhall, tirsdag den 11. november.

Hans koncert den 12. november i København er for længst udsolgt. På Voxhall ringer prisen desværre helt op på 190 kroner - men alligevel værd at tjekke ud. Heldigvis er der stadig billetter her.

Daniel Johnston, som vist nok blev kendt, da Kurt Cobain havde en "Hi, How Are You?!"-t-shirt, er guf for indiesuckers (som alle os, læsere, radioværter, bloggere). En særling, som oftest bliver betegnet med mærkater som "maniodepressiv", "kassettebånd", "kan ikke synge" og "inspirationskilde". Naiv, karismatisk og hjertevarm. Det var lige adjektiver ad libitum. Flaming Lips, Sonic Youth, Nirvana, Built To Spill står på listen af bands, som han har influeret - mens M. Ward, TV On The Radio (juhuu!), Tom Waits (wahuu!), Eels, Bright Eyes med flere stod i kø for at medvirke på hans "Discovered Covered"-udgivelsen fra 2004. Det var referencerne.

STEREODRESSUR forsøger at få sat et interview op med manden, men det er vist et long shot. Til gengæld skriver vi et par linier om koncerten efterfølgende.

3 kommentarer:

STEREODRESSUR sagde ...

UPDATE: Interviewet ser nu ud til at være tæt på at blive til virkelighed. Vi har indtil videre fået et tidspunkt, så hvis alt går vel (7-9-13, bank under bordet, bed til Gud, kryds fingre) kan vi inden alt for længe præsentere et interview med manden.
Vi håber!

STEREODRESSUR sagde ...

Og endnu en opdatering, på et mærkeligt tidspunkt: Interviewet er gennemført.
Hold øje med bloggen og husk at lytte til programmet!

Anonym sagde ...

Rygtet siger at dokumentaren 'The Devil and Daniel Johnston' også skulle være ganske underholdende.