søndag den 16. november 2008

Drop vinterhi - The Dodos, The Ruby Suns og Mercury Rev kigger forbi

Nu hvor STEREODRESSUR først sender om en uge, altså næste mandag, vil det være på sin plads at sende en reminder ud på bloggen om næste uges tre koncertanbefalinger med Mercury Rev på tirsdag på Train og The Dodos og The Ruby Suns dagen efter, onsdag, på Voxhall.

I mandagens program præsenterede vi det New Zealandske band The Ruby Suns med nummeret "Kenya Dig it". Bandet nåede endda også pladsen på den udenlandske del af den aktuelle rotationsliste. Samtidig var det også en forsmag på ét af de bands, du kan opleve i denne uge i Århus. The Ruby Suns er fløjet ind fra den anden side af verden til at varme op under publikum på Voxhall, inden aftenens amerikanske hovednavn fra San Francisco, The Dodos præsenterer deres en psykedelisk himmelstorm af folk/rock tilsat smittende slipstrømme af stammerytmer med inspirationer fra verdens ukendte afkroge.
STEREODRESSUR har inden koncerten booket sig ind hos The Dodos til en lektion i syret stammedans - hvordan det går, kan du få svar på næste mandag, når STEREODRESSUR sender fra kl. 19-21.

Er man imidlertid ikke til psykedelisk folk/rock fra de varme lande, skal man ikke fortvivle og synke dybere ned i vinterdepressionen. Dagen inden The Dodos og The Ruby Suns spiller på Voxhall, kan du med amerikanske Mercury Rev tage på en fantasifuld jordomrejse i bandets imaginære og sansefulde fantasiverden.
Det er ikke mindre end halvanden måned siden, at Mercury Rev sendte deres seneste udspil "Snowflake Midnight" på gaden herhjemme. I den forbindelse kvitterede STEREODRESSUR med en plads på rotationen med nummeret "Snowflake in a Hot World" og en anbefaling af Mercury Rev's seneste video til "Butterfly Wings". Den eventyrlige himmelfart med Mercury Rev finder sted på Train tirsdag aften - bon voyage...

Forsmag på The Ruby Suns' "Maasai Mara"



Kender du ikke til The Dodos? Så kan du se dem i videoen "Fools"

2 kommentarer:

Carsten sagde ...

fandme en fed side I har gang i her blogcocks og fedt at I kan rime i rubrikken! Rødbedepatchwork fra Carsten fra Trækprocent

Anonym sagde ...

og man kan læse interview og reportage på http://earcandy.dk/

:-)