mandag den 29. september 2008

Husk at lytte med i aften!

Så er det igen blevet mandag og eftersom det er en lige uge, betyder det at STEREODRESSUR går i luften i aften kl 19 og helt indtil kl 21 på Århus Studenterradio 98,7.

Som nævnt tidligere her på bloggen har vi været ude i virkeligheden og tale med nogle spændende mennesker, nemlig Canon Blue og Slaraffenland, da de var forbi Musikcaféen i forbindelse med Rumraket Label Night d. 19. september. Derfor sætter vi i aften fokus på det lille, venlige pladeselskab Rumraket, som jo har begge bands i deres stald, og du vil altså kunne høre spændende interviews med dem begge og derudover også med Thomas Husmer, som spiller i Efterklang og dermed også er en del af Rumraket.

Derudover vil vi selvfølgelig præsentere 9 nye numre på rotationen og løfte sløret for vinderen af vores afstemning om, hvem der skal have en ekstra periode på listen. Indtil videre har The Holiday Show et solidt forspring, men det er endnu ikke for sent at stemme, så alt kan ske! 
Der er altså både spænding, gode interviews og lækker musik i vente og derfor ingen undskyldning for ikke at lytte med. 

Husk at det også er muligt at høre os på nettet, hvis du synes FM radio er for gammeldags, eller bor uden for vores rækkevidde. Klik blot på "Netradioen" under links her på siden, så laver vi os om til små 0'er og 1-taller og kommer ind i din stue på den måde.

Vi høres ved!

Ingen kommentarer: