onsdag den 15. oktober 2008

Handsome Furs på Musikcafeen Fre. 17.10

Så nærmer vi os næste anbefalelsesværdige kryds i STEREODRESSURS musikkalender. I morgen, fredag 17.10, gæster ingen ringere end Handsome Furs Musikcafeen, Århus.

De lyttere, der var tunet ind på STEREODRESSUR på radioens 98,7 FM i mandags har naturligvis allerede købt billet, og til jer andre som først læser denne anbefaling nu - skynd jer at få fingrene i en billet til koncerten med musikscenens hotteste mand/kvinde/ægtepar-duo netop nu.

Sidder du allerede klar med billetten i hånden, kan du godt glæde dig til et musikalsk møde, der kaster dig ind i et univers med dundrende analogbeats fra super skønne Alexie Perry's keyboards krydsklippet med skæve støjende guitarflader og Dan Boeckners insisterende og enormt skingre vokal. Ægteparret kommer hele vejen fra et af tidens største musikmekkaer -Montreal, Canada. Men ikke nok med det - Dan Boeckner er ligeledes en del af famøse Wolf Parade.

Handsome Furs udgav debuten "Plague Park" i 2007 på SubPop, hvilket i sig selv er endnu et blåstempel af bandet og den koncert du kan opleve i morgen fredag 17.10 på Musikcafeen.

Smagsprøve på koncerten - tjek Handsome Furs live - Paradiso, Amterdam

Ingen kommentarer: